Nieuwbouw De Kerselaar

Veel voorzieningen en Brabantse gezelligheid!

Plan in ontwikkeling

In de gemeente Maashorst komt iets moois. Aan de Bitswijk in Uden, niet ver van het centrum, komen als onderdeel van nieuwbouwproject De Kerselaar, 5 grondgebonden woningen en een appartementencomplex met 12 appartementen (beide koop). Naar verwachting wordt in het vierde kwartaal van 2023 de bestemmingsplanprocedure gestart.

Bekijk de eerste impressies

Centrale ligging

De Kerselaar is gelegen in de kindvriendelijke buurt Bogerd-Vijfhuis. De woningen liggen op loopafstand van een supermarkt en op fietsafstand van het centrum. Uden heeft een mooie mix aan groen en moderne, dagelijkse voorzieningen. Dat trekt doelgroepen van alle leeftijden aan. In Uden voelt iedereen zich snel thuis. Eigenlijk hoef je nergens Uden voor uit. En wil je toch de sfeer van een grotere stad opsnuiven dan zijn steden als Eindhoven, Nijmegen en ’s-Hertogenbosch goed te bereiken.

Lees meer over de omgeving

Voorlopige planning

De komende periode worden het plangebied, de gebouwen en het bestemmingsplan uitgewerkt. Naar verwachting wordt het ontwerpbestemmingsplan in het vierde kwartaal van 2023 gepubliceerd en in het eerste kwartaal van 2024 vastgesteld. Op dat moment is ook de omgevingsvergunning aangevraagd en starten de voorbereidingen voor de verkoop. Tegen die tijd is er meer bekend over het verkoopproces, de woningprijzen en worden de woningimpressies en plattegronden gedeeld. Als de verkoop succesvol verloopt start de bouw in 2025.

Schrijf je in!

Word je enthousiast van de gedachte aan een woning binnen nieuwbouwproject De Kerselaar in Uden? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Wij houden je dan op de hoogte van de mogelijkheid om op deze fijne plek een woning te kopen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Locatie

De Kerselaar is een ontwikkeling van
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl