Omgeving

In Uden is voor iedereen het hele jaar door van alles te beleven. Natuur, cultuur, evenementen en voorzieningen zijn er volop. De stad heeft een levendig centrum met een dorps karakter en ligt midden in een groene omgeving, waar je heerlijk tot rust kunt komen. Kies je voor een gloednieuw, comfortabel huis binnen nieuwbouwproject De Kerselaar dan is dit alles binnen handbereik.

Makkelijk bereikbaar

De gemeente Maashorst bestaat uit de kernen Uden, Volkel, Odiliapeel, Reek, Schaijk en Zeeland. Met bijna 37.000 inwoners is Uden verreweg de grootste plaats binnen deze gemeente. Nieuwbouwproject De Kerselaar ligt gunstig bij de A50. Via de snelweg ben je in ongeveer 30 minuten in Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch. Beschik je niet over een auto? Er is ook een uitgebreid netwerk aan busverbindingen.

Alle voorzieningen dichtbij

Nabij nieuwbouwproject De Kerselaar zijn verschillende supermarkten voor de dagelijkse boodschappen en het centrum heeft een mooi, divers winkelaanbod. Huisarts, fysiotherapeut, tandarts; het is er allemaal en goed bereikbaar. Je bevindt je dichtbij het centrum met tal van gezellige cafés, terrassen en restaurants. Ook aan de ontwikkeling van kinderen is gedacht. Door het ruime aanbod aan kinderopvang, basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs, is er altijd wel iets wat bij hen past.

Unieke plek

Wat maakt de omgeving van Uden uniek? Dat is zeker De Maashorst. Kom in dit oergebied na een drukke werkdag helemaal tot rust. Laat je inspireren en verwonderen door de vele bossen, heidevelden, stuifduinen en vennen. Bewonder het gebied te voet of op de fiets en voor meer actie per mountainbike of paard. De unieke ligging van Uden op de Peelrandbreuk heeft naast het schitterende landschap invloed gehad op het stedelijk groen, waardoor Uden in het verleden als 'groene parel' is bestempeld.

Uden bruist!

Bewoners uit de omliggende plaatsen komen graag naar Uden. En dat is niet voor niets! Er kan in het centrum namelijk naar hartenlust gewinkeld worden. Er is een grote variatie aan winkels, restaurants en cafés. In de zomer neem je natuurlijk een drankje op één van de terrassen. Maar vergeet ook leuke events niet als de kermis, carnaval, foodmarkt Lekker Uden en Uden on ice. Daarnaast organiseren horeca en winkeliers geregeld allerlei activiteiten waardoor het centrum van Uden het hele jaar door bruist!

Voor ieder wat wils

In je vrije tijd hoef je je in Uden absoluut niet te vervelen. Ben je sportief aangelegd? Dan heb je alle keus. Voetballen, padellen, volleyballen, hockeyen, zwemmen; het kan allemaal. Al fietsend of wandelend ontdek je de prachtige natuur rondom Uden. Mensen ontmoeten en samen mooie momenten beleven doe je in het bruisende verenigingsleven van Uden. Een filmpje pakken, met het gezin naar een voorstelling gaan, dansen tijdens een concert of een tentoonstelling bezoeken? Ook dat is mogelijk in Uden.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuwbouwproject De Kerselaar.

Aanmelden nieuwsbrief

De Kerselaar is een ontwikkeling van
Jansen Bouwontwikkeling B.V.
www.jansenbouwontwikkeling.nl